• Oproep aan alle voetballiefhebbers uit Mook en omgeving!

    Ben jij op zoek naar een gezellig voetbalteam? Dan is Eendracht '30 zaterdag 4 op zoek naar jou! Het team, voorheen bekend als zaterdag 2, bestaat voornamelijk uit mannen tussen de 25 en 35 jaar, die op maandag trainen en op zaterdag de sterren van de hemel spelen (of in ieder geval een poging doen).

    Naast het voetballen hechten wij veel waarde aan gezelligheid. Zo drinken we na de wedstrijd samen een biertje in de kantine en organiseren we regelmatig teamactiviteiten zoals een barbecue, bowlen en een weekendje weg. We zijn nog op zoek naar versterking voor ons team en als jij ook van voetbal Ên gezelligheid houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ervaring is mooi meegenomen, maar niet vereist. En als je denkt dat je het beter kunt dan onze huidige spelers, dan dagen we je uit om het te bewijzen.

    Interesse? Neem dan contact op met onze leider Marcel Poelen (06 27 26 38 38) en kom een keer meetrainen om de sfeer te proeven. Wie weet kun jij ons helpen om het volgende biertje te verdienen. Wij kijken uit naar jouw reactie!