• Winterstop voor Eendracht '30 1: "Grote dank voor de steun"

  21 dec 2022
 • Inmiddels is de winterstop ook voor onze 1e selectie begonnen, persoonlijk denk ik dat we terug kunnen kijken op een geslaagde 1e seizoenshelft. Met het inpassen van een aantal nieuwe spelers, een nieuwe technische staf en het spelen in het voor ons onbekende district Zuid stond de voorbereiding vooral in het teken van het elkaar leren kennen en het gaan creëren van een bepaalde speelstijl om zo tot een succesvolle formule proberen te komen.

  Tot op heden zijn wij als technische staf niet ontevreden over de resultaten, met een 4e plaats de winterstop in en op een gedeelde 1e plaats staan in de 2e periode is een mooie voorbode voor de 2e seizoenshelft. Tijdens een aantal wedstrijden kregen we gezien het veldoverwicht misschien te weinig, maar er waren zeker ook wedstrijden waarin we misschien wel iets teveel kregen. Wij zien in
  ieder geval voldoende perspectief om de 2e seizoenshelft nog meer stappen te gaan maken in ons veldspel en daarmee ook aan onze resultaten om zo aan het eind van het seizoen een mooie eindklassering te bereiken.

  Tijdens en rondom onze wedstrijden voelen we ons zeer gesteund door jullie als supporters en vrijwilligers, grote dank daarvoor. Wij hopen na de winterstop wederom met jullie steun op een succesvolle 2 e seizoenshelft.

  Mede namens de selectiespelers en de totale begeleiding wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen en gezond 2023 toe.

  Groet,
  Wim Joosten en Henny Queens

  Oefenprogramma Eendracht '30 1 winterstop
  8-jan eerste training 12:30
  15-jan Blauw-Wit 1 VS Eendracht '30 1 12:00
  22-jan Eendracht '30 1 VS VV Handel 1 12:00
  26-jan DIO '30 1 VS Eendracht '30 1 20:00