• Na weer een mislukt seizoen zijn er deze transferzomer de nodige mutaties doorgevoerd bij ons eerste elftal. Liefst negen spelers trekken naar een ander team of andere vereniging. Maar daartegenover staat ook de komst van een elftal aan spelers.

  Het mooie nieuws is dat trainer Charles Kazlauskas liefst zeven spelers met een verleden in de jeugdafdeling van Eendracht binnen zijn selectie ziet komen. Lars Koopman keert na een periode bij Juliana ‘31 terug op de Maasvallei en Jorick van de Kar, Thimo Hennion, Koen Hulshof en Bram van de Mond worden vanuit het tweede elftal overgeheveld. Daarnaast maken keepers Sander de Wilde en Merijn Velthuis diezelfde stap. Zij vervangen Bas Schoolmeesters (Bieslo) en Dion van Megen (stopt). Keeper Pim van Limbeek komt over van Orion en completeert het keeperstrio.

  Uitgaand
  Daan van Geenen vervolgt zijn carriere bij Hillegersberg, Marciano de Zeeuw bij Germania en Daley Hoogakker keert terug naar Juliana. Mels Willems en Joop van der Valk gaan aan de slag bij het vernieuwde zaterdag 3, terwijl Bas van Duijnhoven aansluit bij zaterdag 2. Kees Gommers gaat een paar uurtjes eerder voetballen op de zondag, bij ZO3. 

  Naast het zevental jeugdexponenten en keeper Pim verwelkomen we ook Dardan Gabrica terug op de Maasvallei. De 18-jarige Mees Weijers komt met Pim mee van Orion en de laatste inkomende transfer is Mirza Redzepagic (Quick 1888). Dat betekent dat trainer Kazlauskas dit seizoen 24 spelers op papier ter beschikking heeft. Het wordt een mooie uitdaging in de 2e klasse!

 • Staand van links naar recht: Jorick van de Kar, Lars Koopman, Bram van de Mond, Koen Hulshof en Mees Weijers
  Gehurkt van links naar rechts: Sander de Wilde, Pim van Limbeek en Merijn Velthuis
  Ontbrekend: Thimo Hennion, Dardan Gabrica en Mirza Redzepagic