• Uitleg vrijwilligersbeleid

  Hieronder wat uitleg hoe het vrijwilligersbeleid werkt. Je kunt alles inzien via de KNVB app en voor de korfbal de KNKV app. Beide apps werken hetzelfde. In de screenshots hieronder hebben we gebruik gemaakt van de KNVB app, dit werkt dus voor de KNKV app hetzelfde.

 • Hoe werkt het?

  Begin door in te loggen op de Voetbal.nl app of de KNKV app op je mobiele telefoon.

  Als je ingelogd bent in de app "Voetbal.nl" (voor KNVB voetbal leden) of "KNKV" (voor korfbal leden) met het juiste e-mail adres, heb je linksonder in het scherm de button "persoonlijk". 

  Met welk e-mail adres moet ik inloggen?

  Log in met het e-mail adres wat bij ons bekend is. Als je ouder bent en een kind als actief lid hebt, log dan in met het ouder e-mail adres dat is doorgegeven aan de ledenadministratie. Je zult dan je kind terugzien in de app. Mocht je hier problemen mee hebben, of je kind niet terugzien, laat dit dan weten via vrijwilligersbeleid@eendracht30.nl . Geen je voornaam, achternaam, telefoonnummer en de namen van je kinderen door zodat wij alle informatie hebben om het na te kijken of goed in te stellen.

   

  Waar vind ik de vrijwilligers informatie terug binnen de app?

  Als je ingelogd bent in de app, zie je links onderin het scherm ee nbutton: Persoonlijk. Als je daarop klikt ga je naar je persoonlijke pagina waar je een tab vrijwilliger hebt. Van daaruit kun je drie zaken bekijken.

  Status  (Er zijn drie statussen beschikbaar):

  1. 0 / 50 punten behaald  = je hebt 0 van de 50 benodigde punten behaald
  2. Vrijgesteld = je bent vrijgesteld voor vrijwilligerstaken. (Zie redenen van vrijstellingen onderaan deze pagina)
  3. Afgekocht = je hebt aangegeven € 50,00 te willen betalen en geen vrijwilligerstaken uit te voeren.

  Mijn Beschikbaarheid

  Hier kun je aangeven welke dagen in de week je beschikbaar bent voor vrijwilligerstaken. 

  Mijn Taken

  Hier kun je aangeven welke soort taken je uit wil voeren. Let op: als je een taak aanvinkt, sleep het scherm dan even naar beneden zodat je het laad cirkeltje ziet, anders onthoud de app je keuze niet.

   

  Aanmelden voor een vrijwilligerstaak

  Aanmelden voor een taak gaat eenvoudig door op persoonlijk te klikken. Op het tabblad Programma zie je de beschikbare taken waarvoor je je hebt opgegeven. Door op de taak te klikken open je de taak en zie je hoeveel punten je ermee kunt verdienen. Onderaan kun je je aanmelden door op: Klik om in te schrijven te klikken.

   

  Vragen of opmerkingen

  Ook voor ons als vereniging is dit nieuw. Wij hebben vooraf getest en veel vooronderzoek gedaan. In de praktijk kan er altijd iets anders lopen dan gedacht. Mocht je ergens tegenaan lopen, een vraag hebben, een verbeterpunt of een positieve bijdrage wil geven dan kun je een e-mail sturen naar vrijwilligersbeleid@eendracht30.nl

 • Let op: Als je je voorkeuren hebt selecteert, schuif dan het scherm naar beneden zodat er een laadteken komt, hierdoor worden de voorkeuren beter opgeslagen.

 • Let op: Als je je voorkeuren hebt selecteert, schuif dan het scherm naar beneden zodat er een laadteken komt, hierdoor worden de voorkeuren beter opgeslagen.

 • Let op: Als je je inschrijft voor een activiteit, schuif dan het scherm naar beneden zodat er een laadteken komt, hierdoor worden de voorkeuren beter opgeslagen.

 • Voorwaarde van vrijstelling

  Hier een kleine uitleg op basis waarvan wij bepalen of je vrijgesteld bent voor vrijwilligerstaken.
  Hieronder gaan wij ervan uit dat de persoon een vrijwilligersfunctie uitvoert binnen Eendracht'30.

  1. Persoon is lid en speelt zelf  -> persoon is vrijgesteld voor vrijwilligersbijdrage.
  2. Persoon is lid, speelt zelf en heeft spelend kind -> persoon is vrijgesteld voor vrijwilligersbijdrage, maar het kind niet. 
  3. Persoon is lid, speelt zelf niet, heeft geen spelende kinderen -> persoon is vrijgesteld voor vrijwilligersbijdrage.
  4. Persoon is lid, speelt zelf niet, heeft een spelend kind -> persoon en kind zijn vrijgesteld voor vrijwilligersbijdrage.
  5. persoon is geen lid, speelt zelf niet, maar heeft een spelend kind -> kind is vrijgesteld voor vrijwilligersbijdrage.
  Daarnaast kun je ook vrijgesteld worden als er drie of meer leden woonachtig zijn op één adres. In dat geval is het derde lid en de volgende leden vrijgesteld van vrijwilligerstaken. Dit hebben wij ingevoerd van oud naar jong. Dus bij twee spelende ouders en 1 kind is het kind vrijgesteld voor het uitvoeren van vrijwilligerstaken.  

   

 • Beschikbaarheid van vrijwilligerstaken