• Supportersvereniging

  Op 30 augustus 1985 werd door enkele enthousiaste supporters de supportersvereniging van Eendracht opgericht, met als doel Eendracht financieel te ondersteunen en de prestatiegerichte sportbeoefening te stimuleren. In de loop van de jaren werden daartoe diverse activiteiten ten bate van de clubkas gehouden, zoals het 21-spel en het rad van fortuin.

  Ieder jaar wordt er een beker uitgereikt aan de speler/speelster van het jaar. Extra aandacht van de supporters is er voor de selectie-elftallen. De supportersvereniging neemt o.a. het omroepen tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal voor haar rekening, evenals het beschikbaar stellen van broodjes, koffie en thee na de wedstrijd.

  Het ledenaantal is ongeveer 100. Nieuwe leden kunnen zich nog altijd aanmelden. De contributie bedraagt op dit moment slechts € 10,00.

 • 📧 Contact

  Chris Visscher
  ☎️ 06 15 464 784
  ✉️ c.visscher24@gmail.com

 • Wil jij de Supportersvereniging helpen?

  Wil jij meehelpen bij het organiseren van activiteiten als het ouder-kind toernooi, bingoavonden e.d.? Wil jij contactpersoon zijn van de supportersvereniging met de korfbalafdeling? Wil jij meedenken over hoe wij de jeugd meer kunnen betrekken bij de supportersvereniging? Of wil jij ons ondersteunen tijdens de wedstrijden van het eerste voetbalelftal door bijvoorbeeld het verkopen van loten?

  Je zou ons ontzettend helpen! Zoek even contact met Chris Visscher. Dat kan door hem aan zijn jasje te trekken op het sportpark, door hem te mailen (zie contact aan de rechterzijde) of door hem te bellen via 06-15464784.

 • Bestuur Supporters vereniging

 • Voorzitter
  Bert Rieken

  Secretaris
  Chris Visscher

   

 • Penningmeester
  Marcel Poelen

  Commissarissen
  José Sas
  Rik Verseput

   

 • Activiteitencommissie
  Vacature

  Contact
  Chris Visscher
  0615464784
  c.visscher24@gmail.com