• Eendracht '30 kan rekenen op de steun van een grote groep sponsoren. Daar zijn we als vereniging erg trots op! Maar welke bedrijven gaan er schuil achter de reclameborden langs ons veld? Deze maand richten wij ons spotlight op Renerik Bouw van René Gerrits en Erik van de Wege.

 • Hoe zou je jouw bedrijf in drie zinnen beschrijven?

  Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en denken graag met onze klanten mee om hun droomverbouwing te realiseren. Wij zijn altijd zelf aanwezig op de projecten, waardoor er dagelijks contact is met onze opdrachtgevers. Dit wordt als zeer prettig ervaren door beide partijen. Ook zijn wij erg transparant in de kosten die een verbouwing met zich mee brengt en klanten dus ook daadwerkelijk kunnen zien waar ze uiteindelijk voor betalen.

  Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat beweegt je en doe je wellicht zelf ook iets op de club?

  Wij zijn René Gerrits en Erik van de Wege. Erik komt oorspronkelijk uit Axel (provincie Zeeland) en woont tegenwoordig in Heumen met zijn partner Marissa en twee zoons Sem van 2 en Daan van een half jaar. Zelf kom ik uit Groesbeek, ben getrouwd met Bianca en samen hebben wij 4 kinderen; Ravi (21 jaar), Isa (20 jaar), Lotte (19 jaar) en Kiki van 11 jaar. Sinds afgelopen Augustus zijn daar ook nog 2 pleegkinderen bijgekomen; Lucas van 6 jaar en Milan van 4 jaar. Ik ben de broer van Miranda Thomassen, onze dochter Lotte woont in Mook en heeft jarenlang gekorfbald. Daardoor was ik regelmatig op de Maasvallei te vinden. Ook ga ik af en toe eens een keer bij het 1e elftal kijken en een biertje pakken in de kantine. Ik ken er best veel mensen en op een avond heeft Henk Kerkhof die ik al jaren ken van Achilles '29 in de kantine Bob Velthuis op mij afgestuurd en zo zijn we uiteindelijk sponsor geworden. Ik ben zelf lid van de sponsor commissie van Achilles '29 en weet daardoor hoe belangrijk sponsoring voor clubs is geworden de laatste jaren! 

  Wat zijn de belangrijkste drie producten of diensten van jouw bedrijf?

  Wij doen eigenlijk alles in en rondom het huis, complete badkamers, verbouwen van woningen, nieuwe kozijnen, dakkapellen, etc. We hebben een mooi netwerk van kleine betrouwbare bedrijven om ons heen waardoor we ook schilderwerk, elektra of loodgieterswerk kunnen verzorgen. Kortom we pakken alles aan!

  Waar is je bedrijf gevestigd?

  Ons bedrijf is gevestigd aan De Ren 48 te Groesbeek en kantoorwerk doen we van thuis uit op de Cranenburgsestraat te Groesbeek. Wij werken eigenlijk altijd in de regio Groesbeek, Nijmegen, Malden, Mook, Gennep etc. Dus lekker dichtbij huis.

 • Onze vereniging is een mooi netwerk van bedrijven en personen. Met of voor wie zou je graag nog eens (samen)werken en waarom?

  Wij werken wel eens samen met andere sponsoren van Eendracht te weten Queens Airco en Elektro, Van Eldijk Grondverzet, Hofmans at Home en Bike Life van Bergen is ook een klant van ons! Verder kennen we nog niet veel andere sponsors mede omdat we op de vorige sponsor avond waren verhinderd maar wie weet wat de toekomst brengt.

  Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

  Ik kom al sinds een jaartje of 25 in Mook en dus ook bij Eendracht. Ik heb toch ergens een zwak gekregen voor deze club en vind het ook erg knap dat ze met zoveel mogelijk jongens uit de regio op dit niveau prima presteren, maar ook de gehele organisatie staat goed voor zover ik dat kan beoordelen maar ja wat wil je als je zo'n secretaris in de gelederen hebt! Er hangt een prettige sfeer bij Eendracht waardoor je je altijd welkom voelt en dat spreekt mij aan.

  Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

  Wij garanderen eerlijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid en ik zou zeggen neem contact op en ervaar hoe het ook kan!

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Je kunt heel veel zelf als je het maar probeert! Mocht het dan toch niet lukken kun je nog altijd advies of hulp vragen!

  Persoonlijk contact is belangrijk. Met wie kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  René  06-48546950
  Erik  06-48546950
  info@rene-erikbouw.nl

  Wil je tot slot nog iets kwijt?

  Bedankt dat we ons bedrijf mochten voorstellen aan de leden van Eendracht! Hopelijk lukt het ons gezamenlijk om de corona terug te dringen en het leven eindelijk weer een beetje normaal word. Blijf gezond en hou je club in ere!

  Heren, mooi om te lezen dat jullie als Groesbeeks bedrijf niet alleen Achilles '29, maar ook Eendracht '30 een warm hart toedragen! Bedankt voor de support, veel succes met jullie bedrijf en hopelijk kunnen we snel weer genieten van een 'avondje' op de Maasvallei!

  Meer informatie over sponsoring bij Eendracht '30? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie.

  Bob Velthuis
  0651565468
  sponsoring@eendracht30.nl