• We mogen rekenen op de steun van een grote groep sponsoren en daar zijn we erg trots op. Maar wie zijn alle bedrijven op die reclameborden langs ons veld? In de rubriek Sponsor in de Spotlight stellen we elke maand een sponsor aan je voor. Dit keer Jan en Bas Lamers van Lamers Bouw & Renovatie. Actieve leden én sponsor van onze vereniging.

 • Hoe zouden jullie je bedrijf in drie zinnen beschrijven?

  Lamers Bouw & Renovatie is onze bedrijfsnaam en zegt eigenlijk alles over wat wij doen.

  De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn metsel-, timmer-, elektra- en loodgieterswerk, kozijnen plaatsen, keukenvoorbereidingen, badkamerrenovaties, complete woningrenovaties en het aan-/verbouwen van een woning.

  Onze kracht is het goed luisteren en meedenken met de klant om tot een perfect resultaat te komen.

  Mensen maken een bedrijf. Wie zijn jullie? Wat beweegt jullie en doen jullie wellicht zelf ook iets op de club?

  Wij zijn Jan Lamers (63 jaar) en Bas Lamers (33 jaar) en samen vormen we een klein team.

  Jan is in 1997 voor zichzelf begonnen als kleine zelfstandige (Profklusser). Het begon met kleine klusjes/projecten maar de werkzaamheden werden steeds uitgebreider. Sinds ± 2011 begon Bas steeds vaker te helpen en in 2016 kwam hij definitief in de zaak. We hebben toen onze naam aangepast naar Lamers Bouw & Renovatie, wat veel beter past bij de werkzaamheden die wij doen.
  Bas voetbalt in Zaterdag 2 en Jan is nog actief als scheidsrechter bij diverse teams en voetbalt nog onderlinge partijtjes bij de veteranen.

  Wat zijn de belangrijkste drie producten of diensten van jullie bedrijf?

  Renovatie werkzaamheden.

  Complete verbouwingen en uitbouwen van fundering t.e.m het dak en alles wat er tussen zit.

  Goede service, betrokken en nauw contact met de klant.

  Waar is jullie bedrijf gevestigd (en/of waar zijn jullie voornamelijk aan het werk)?

  Ons bedrijf is gevestigd op de Bovensteweg in Mook en onze werkplaats op de Sluisweg in Malden. Wij werken voornamelijk bij particulieren hier in de regio en hebben geregeld terugkerende klanten, zo zijn er zelfs klanten die na 23 jaar weer beroep op ons doen.

 • Onze vereniging is een mooi netwerk van bedrijven en personen. Met wie of voor wie zouden jullie graag nog eens (samen)werken en waarom?

  We werken met iedereen graag samen. Voor werkzaamheden die wij zelf niet uitvoeren hebben wij een netwerk nodig die we in kunnen schakelen, zo ontstaat er een win-winsituatie.

  Wat heeft jullie aangezet om onze vereniging te sponsoren?

  Ook in deze moeilijke tijd is elk bedrag van groot belang voor de vereniging. Wij sponsoren Eendracht met drie reclameborden omdat wij zelf ook actief zijn bij de club en graag een steentje bijdragen. 

  Waarom zouden onze leden juist voor jullie bedrijf moeten kiezen?

  Leden hoeven niet persé voor ons te kiezen, we sponsoren puur om de club te helpen. Als mensen via een sponsorbord bij ons terechtkomen is dat mooi meegenomen en vinden wij dat natuurlijk erg fijn. 

  Wat zouden jullie bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

  Wij zijn een erkend leerbedrijf en kunnen mensen opleiden die graag het allround vak willen leren. Hierbij komen allerlei werkzaamheden voor zoals metselwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, kozijnen plaatsen en renovatiewerkzaamheden.

  Met wie kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Bel of mail ons gerust. 

  T: Bas: 06 55523321 | Jan: 06 55700652 | 024 6961634 (’s avonds) 
  E: info@lamersbouwenrenovatie.nl
  W: www.lamersbouwenrenovatie.nl

  Jan en Bas, mooi om te lezen dat jullie niet alleen een passie voor voetbal en Eendracht '30 met elkaar delen. Bedankt voor deze bijdrage en succes met het behalen van jullie sportieve én zakelijke doelstellingen!

  Meer informatie over sponsoring bij Eendracht '30? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie.

  Bob Velthuis
  0651565468
  sponsoring@eendracht30.nl