• 📗 Ronduit

  De Ronduit is al meer dan veertig jaar het clubblad van onze vereniging. Tussen 1980 en 2010 was de vertrouwde groen-witte kaft met cartoonachtige tekening van Pieter de Wildt hÊt gezicht van ons clubblad. In 2012 heeft het blad een grondige make-over gekregen en is het een prachtig full-color clubmagazine geworden. Deze valt elk seizoen bij leden en sponsoren op de deurmat.

  Naast het clubmagazine, is de Ronduit Redactie ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van deze website en de social media accounts op Twitter, Facebook en Instagram. Als je op de hoogte wilt blijven van het wel en wee van onze vereniging, doe je er goed aan om ons ook daar te volgen. Je vindt ons via twitter.com/eendracht30facebook.com/eendracht30 en instagram.com/eendracht30.

  Contact
  Heb je een vraag of tip voor de Ronduit redactie? Neem dan contact op via ronduit@eendracht30.nl of stuur een bericht naar een van onze social media accounts.

  Meehelpen?
  Vind jij schrijven, foto-/videografie en/of vormgeving leuk? Meld je dan aan bij de Ronduit Redactie! De Ronduit Redactie is verantwoordelijk voor de website, social-media en het clubmagazine en komt vier keer per jaar samen. Een keer meekijken? Neem via bovenstaande manier contact met ons op of spreek ons aan op de club.

 • 🆕 Klik op de cover om te lezen!
 • đŸ’ģ Ronduit Commissie

  Redactie:
  Charles Eltink
  Ton Broekmans
  Thei Wijnen
  Patrick Wijers
  Julian Paardekooper
  Twan Lucassen
  Fleur Awater
  Silke Wilmsen

   

  Vormgeving:
  Guus Gubbels

  Fotografie:
  Patrick Vos