• We mogen er als vereniging trots op zijn dat er zoveel reclameborden onze velden sieren. Niet alleen het hoofdveld hangt bijna vol, ook rondom veld twee wordt het steeds voller. Welke bedrijven gaan er achter deze borden schuil? In deze Ronduit staat ons spotlight gericht op Poelen Auto’s Mook. Aan het woord Bas Poelen, de vierde generatie die momenteel samen met zijn vader Bart de scepter voert.

 • Hoe zou je jouw bedrijf in drie zinnen beschrijven?

  Wij zijn een tankstation met verschillende aanvullende diensten. Mensen kunnen bij ons terecht voor kwaliteitsbrandstof, een schone auto, een goede kop koffie en vers belegde broodjes. Kortom, alles voor de hedendaagse automobilist!

  Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat beweegt je en doe je wellicht zelf ook iets op de club?

  Mijn naam is Bas Poelen, 41 jaar oud en woonachtig in het mooie Mook. Ik ben de vierde generatie die werkzaam is in het bedrijf. Ik vind het gezellig om informeel een praatje te maken met de klanten. Bijvoorbeeld over Eendracht ’30, waar ik zelf jarenlang heb gevoetbald in het vijfde en waar mijn zoon Bram momenteel in de JO12-2 speelt. Samen met Luc van Doesum en Jonnie Jr. geef ik leiding aan dit team. Verder zit ik in de Jeugdkampcommissie. Vorig jaar ging het jeugdkamp helaas niet door en ik vrees dat het ook dit jaar een moeilijk verhaal gaat worden…

  Wat zijn de belangrijkste drie producten of diensten van jouw bedrijf?

  Zoals je in ons bedrijfslogo kunt zien zijn dat: tanken, wassen en shoppen.

  Waar is je bedrijf gevestigd?

  In Mook. Vroeger zaten wij in het centrum (ter hoogte van waar nu kapper André zit), maar vanaf 1985 is de huidige locatie aan de Rijksweg het vertrouwde adres voor de vaste klanten uit de directe omgeving.

  Onze vereniging is een mooi netwerk van bedrijven en personen. Met of voor wie zou je graag nog eens (samen)werken en waarom?

  Wij treffen een hoop lokale ondernemers in onze shop en ik word altijd blij als ik ze met een goed gevulde tank of buik weer op pad mag sturen!

  Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

  Als je in een dorp woont, dan moet je deze ook proberen in leven te houden. Wij proberen onze bijdrage te leveren door lokale verenigingen te ondersteunen. We vinden het vooral leuk om jeugdactiviteiten te stimuleren, zoals recentelijk de FIFA toernooien bij Eendracht.

 • Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

  Wat leden misschien niet weten is dat ze bij ons gratis kunnen sparen voor Eendracht. Voor elke liter die je tankt, keert Total aan het eind van het voetbalseizoen een bedrag uit aan de vereniging. Vraag aan onze kassa om een Total Club Kaart en geef daarbij aan dat je Eendracht wilt steunen, dan activeren wij de kaart en start je direct met sparen voor jezelf én de club.

  Wat (aanbieding, actie, nieuws, vacature etc.) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

  Je kunt bij ons voortaan ook online vers belegde broodjes, snacks en gekoelde dranken bestellen. Geef je bestelling en afhaaltijd door op www.poelenautosmook.nl en dan zorgen wij dat de bestelling op tijd klaar ligt. Grote bestellingen van tien of meer broodjes graag anderhalf uur van tevoren kenbaar maken in verband met de bereidingstijd.

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Na een week hard werken is het belangrijk om in het weekend even bij te tanken…  

  Persoonlijk contact is belangrijk. Met wie kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Voel je vrij om binnen te wandelen.

  Wil je tot slot nog iets kwijt?

  Hopelijk kan iedereen snel weer lekker sporten in de buitenlucht met na afloop een natje en droogje in de kantine. Volgens mij snakken we hier allemaal naar!

  Bas, bedankt voor je medewerking en hopelijk kunnen we een mooi bedrag ophalen met de Total Club Voetbalactie. Meer informatie over deze actie vind je op www.voetbal.nl/clubactie.

  Ben jij sponsor en wil je de volgende keer in ons spotlight staan? Of wil je meer informatie over sponsoring bij Eendracht '30? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie.

  Bob Velthuis
  0651565468
  sponsoring@eendracht30.nl