• MO17-1 kroont zich tot kampioen van de hoofdklasse

  19 mei 2019
 • Zaterdag 18 mei zal voor MO17-1 een dag zijn om niet snel te vergeten. De meiden kroonden zich tot kampioen van de hoofdklasse regio Oost. Het is het allerhoogste niveau waarop de meiden kunnen acteren en dus een prestatie van formaat van deze zeer getalenteerde en gedreven meidengroep.

  Zonder al te veel verwachtingen ging de reis al vroeg richting Wageningen, waar eerst maar eens afgerekend moest worden met SKV, een uitstekend team dat lekker meedraait. Zonder al te veel problemen werd het toch een klinkende 0-3 zege, waarmee de meiden zichzelf een goede uitgangspositie verschaften. De ploeg had drie verliespunten minder dan concurrent Orion, dat bovendien nog tegen nummer drie VDZ moest spelen.

  Bij terugkomst in Mook bleek echter dat Orion met 0-3 achterstond en zo begon de spanning op te lopen. Uiteindelijk werd er, onder toeziend oog van de groenwitte meiden, met 0-8 gezegevierd door VDZ. Een ongekende uitslag waar werkelijk niemand rekening mee had gehouden. De dames worden vrijdagavond 24 mei gehuldigd door een vol clubhuis, nadat zij nog een keer mogen schitteren, op bezoek bij VDZ.

  Dames, jullie mogen je zeker realiseren dat jullie echt een geweldige prestatie hebben afgeleverd. Kampioen in de hoofdklasse, dat is wat wij als redactie ons kunnen heugen nog nooit gebeurd bij Eendracht. Felicitaties aan spelers en staf; maak er een mooie afsluiting van dit mooie seizoen van.

  Bekijk hier de teampagina van MO17-1.