• Julian Paardekooper Clubman van het Jaar 2020

  15 jan 2021
 • De Ronduit heeft Julian Paardekooper verkozen tot de clubman van het jaar 2020 van Eendracht '30. De redactie heeft dit vanavond bekend gemaakt tijdens de algemene ledenvergadering. De vergadering werd door corona digitaal gehouden en er waren zo'n 30 leden bij aanwezig.
   
  Julian woont in Molenhoek en is met zijn twintig jaar de jongste clubman uit de historie van Eendracht '30. Hij zet zich in als trainer, scheidsrechter, zit in de technische commissie jeugd, de Ronduit redactie en de organisatie van het meidentoernooi. Hij is vrijwel dagelijks met en voor de vereniging bezig. Is het niet fysiek op de Maasvallei, dan is het wel digitaal vanaf zijn telefoon of laptop.
   
  Julian traint al jaren meidenteams bij Eendracht en de manier waarop hij dit doet is voorbeeldig. Hij is ontzettend gedreven, creatief en gedisciplineerd en weet dit heel goed over te brengen op zijn teams. Wat dat betreft staan we er niet van te kijken dat zijn teams de afgelopen jaren de successen aaneenregen, maar heel erg knap blijft dit natuurlijk wel. Met de MO19-1 komt hij dit seizoen uit in de hoofdklasse; het hoogste regionale niveau. Eendracht staat echt op de kaart binnen het regionale meidenvoetbal dat is mede te danken aan de inspanningen van Julian.
   
  Als student communicatie aan de HAN heeft Julian zich ook onmisbaar gemaakt voor de Ronduit redactie. Met een vlotte pen schrijft hij pro-actief wedstrijdverslagen, nieuwsartikelen en allerlei andere soorten content voor ons clubmagazine, nieuwsbrief, website en socialmediakanalen. Tijdens de eerste lockdown vorig jaar bedacht hij de '15-daagse Challenge' op Instagram. Vijftien dagen lang schotelde hij onze leden een sportieve uitdaging voor die ze thuis konden uitvoeren. Hier werd super positief op gereageerd en dat ontging zelfs de Gelderlander niet (De Gelderlander, 20 maart 2020: https://bit.ly/3bwPZH3).
   
  Kortom, we mogen als vereniging trots zijn op een ambassadeur als Julian. De Ronduit redactie verraste Julian gisteravond tijdens de training van de MO19-1. Uit handen van Patrick Wijers ontving hij namens de redactie een certificaat met daarop zijn naam en titel. Deze krijgt vast een mooie plek aan de muur.
   
  Julian, gefeliciteerd!