• Update 27 maart 2024
   

  Eerbetoon bij Eendracht
  Op zaterdag zal de uitvaart van Roy plaatsvinden. We nodigen iedereen uit om een erehaag te vormen langs de Veldweg bij Eendracht om 09:15 uur. Roy zal twee keer langskomen: eerst op weg naar de verzinkerij en vervolgens nogmaals op de Veldweg richting de Rijksweg.

  Gedenkplek in de kantine
  In de kantine is een gedenkplaats ingericht waar iedereen op persoonlijke wijze afscheid kan nemen van Roy.

  Livestream
  De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart om 10:30 uur. Er is de mogelijkheid om de uitvaart via een livestream te volgen op http://www.zevenhutten.nl/livestream/dhr-pool/
  Wachtwoord: pool3003

  -----

  Vanmorgen ontvingen wij het droevige bericht van het veel te vroeg overlijden, op slechts 52-jarige leeftijd, van 
   
  Roy Pool
   
  Roy kreeg pas enkele maanden terug te horen dat hij vrijwel ongeneeslijk ziek was. Toch heeft hij gestreden tot het allerlaatst. Niet opgeven altijd doorgaan. Zo was ook zijn visie op voetbal. 
   
  "Je hebt altijd kansen en uit gaan van je eigen kracht." Zo kenden wij hem bij Eendracht als voetballer, als trainer van het 2e elftal en als trainer van de 1e selectie. Daar wist hij zijn enthousiasme, strijdlust en voetbalvisie over te brengen op de jongens van het 1e elftal. 
   
  En met succes, want meteen al in seizoen 2012/2013 promoveerde Eendracht 1 onder de bezielende leiding van Roy en Henny naar de 4e klasse. Tot en met seizoen 2014/2015 stond hij voor de Eendracht selectie als trainer/coach. Roy liet zich horen langs de lijn. Met aanwijzingen voor de eigen ploeg maar ook wel gericht aan de scheidsrechter als Roy het anders zag dan de man in het zwart. Ook later nog als grensrechter, gewoon als supporter of als lid van de technische commissie was hij hoorbaar aanwezig met maar een doel: winnen. 
   
  Vorige week zondag kwam Roy in de ambulance nog een keer naar de Maasvallei voor de thuiswedstrijd van het 1e tegen koploper Boekel. Hij wilde nog een keer 'zijn' jongens aan het werk zien. Dat was, zoals nu blijkt, een emotioneel laatste bezoek aan zijn team, aan zijn club.
   
  Je hebt je laatste strijd gestreden Roy, een strijd die niet te winnen was.  
   
  Wij wensen Mayra, Serana, Leroy 
  en verdere familie, vrienden en bekenden 
  heel veel sterkte en kracht toe 
  in deze moeilijke en verdrietige tijd.
   
  Bestuur Eendracht '30