• Op 1 en 2 februari organiseert Eendracht ’30 een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor de voetbal en korfbal afdeling van Eendracht ’30. Jij kunt ons daarbij helpen!

  Op 1 en 2 februari tussen 18:30 uur en 21:00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor Eendracht’30.

  Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de voetbal en korfbal afdeling van Eendracht’30
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes

  Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar secretaris@eendracht’30.nl. Laten we gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we projecten kunnen realiseren.

  Houd je telefoon op 1 en 2 februari extra in de gaten!