• We kunnen rekenen op de steun van een grote groep sponsoren en daar zijn we erg trots op. Maar wie zijn al die bedrijven achter de reclameborden langs ons veld? In de rubriek Sponsor in de Spotlight stellen we elke maand een sponsor aan je voor. Dit keer is het Willem Vloet, directeur van onze directe buurman Harry Vloet BV.


 • Hoe zou je jouw bedrijf in drie zinnen beschrijven?

  Internationaal georiënteerde handelsonderneming, gericht op de im- en export van voornamelijk gebruikte trucks en onderdelen; met eigen demontage- en laadfaciliteiten.

  Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat beweegt je en doe je wellicht zelf ook iets op de club?

  Willem Vloet, directeur, derde generatie in dit familiebedrijf dat werd opgericht in 1946, ik ben 48 jaar en woon met mijn gezin in Nijmegen. Samen met mijn neef Harry van den Berk heb ik de dagelijkse leiding over dit bedrijf.  We zijn geen lid van jullie vereniging.

  Wat zijn de belangrijkste drie producten of diensten van jouw bedrijf?

  De in- en verkoop van gebruikte trucks, bouwmachines en onderdelen en het organiseren van verschepingen/transport hiervan voornamelijk naar landen buiten Europa.

  Waar is je bedrijf gevestigd?

  Wij zijn jullie directe buurman op Industrieterrein Korendal.

  Onze vereniging is een mooi netwerk van bedrijven en personen. Met wie of voor wie zou graag nog eens willen werken en waarom?

  Wij zijn lokaal betrokken en zeker geïnteresseerd in de in Mook gevestigde collega- ondernemers maar onze handel is uitsluitend gericht op export.

  Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

  Lokale sociale betrokkenheid; een goede buur is beter dan een verre vriend.

 • Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

  Dat hoeven ze niet. Wij sponsoren niet om hier zelf beter van te worden. Een stukje naamsbekendheid en gewoon weten wat we hier doen is meer dan voldoende.

  Wat zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

  In een paar goede extra handen in de werkplaats zijn we eventueel wel geïnteresseerd!

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Zoveel mogelijk het besef uitdragen dat een club niet kan bestaan zonder de inzet van haar leden; ‘je koopt geen product bij een sportclub, je maakt er deel van uit’.

  Persoonlijk contact is belangrijk. Hoe kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Per e-mail via info@vloet.com en per telefoon op 024 696 3060.

  Wil je tot slot nog iets kwijt?

  Heel veel succes gewenst met jullie vereniging en sportieve prestaties!

  Leuk dat we meer te weten zijn gekomen over onze buurman. Willem, bedankt voor je medewerking en het ondersteunen van onze vereniging!

  Meer informatie over sponsoring bij Eendracht '30? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie.

  Bob Velthuis
  0651565468
  sponsoring@eendracht30.nl