• Wij mogen rekenen op de steun van een grote groep sponsoren. Daar zijn we erg trots op! Maar wie zijn al die bedrijven achter de reclameborden langs ons veld? Deze maand richten wij ons spotlight op Frontier BV van Richard Koenders. Hoofdsponsor van de jeugd van Eendracht '30.

 • Hoe zou je jouw bedrijf in drie zinnen beschrijven?

  Connectiviteit is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het bedrijfsleven. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal en als de verbinding wegvalt door een internetstoring, kost dat veel geld omdat heel veel werkzaamheden niet gedaan kunnen worden. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de internetconnectie blijft bestaan.

  Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat beweegt je en doe je wellicht zelf ook iets op de club?

  Ik ben Richard Koenders, ben getrouwd met Manja en heb 4 kinderen, 3 zijn al het huis uit en onze jongste zoon Luuk voetbal/keept al een aantal jaren bij Eendracht. Ik geef sinds twee jaar met veel plezier training, samen met Toine Buchner, aan het team.

  Wat zijn de belangrijkste drie producten of diensten van jouw bedrijf?

  Wij leveren vooral mobiele connectiviteitsoplossingen zoals routers, antennes en de bijhorende service aan onze partners/resellers.

  Waar is je bedrijf gevestigd?

  Wij zitten op Kerkenbos in Nijmegen en vanuit daar leveren wij aan onze partners in heel Europa

  Onze vereniging is een mooi netwerk van bedrijven en personen. Met wie of voor wie zou je graag nog eens willen (samen)werken en waarom?

  Wij zijn niet lokaal gericht, we leveren aan bedrijven in bv de scheepsvaart, veiligheidsregio’s, bouwbedrijven, transport en in de media. Dus eigenlijk voor elk bedrijf waarbij een stabiele internetverbinding van cruciaal belang is.

  Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

  Betrokkenheid bij een lokale club, waar ik in mijn jeugd ook zelf gevoetbald heb, oa samen met Charles Eltink, onze voorzitter. Het hoogtepunt van mijn voetbalcarriere bij Eendracht was het kampioenschap met de A1, behaald bij MVV’18 in Millingen. 

  Ik vind het belangrijk dat de jeugd goede materialen heeft en daardoor lekker en met veel plezier kan voetballen.

 • Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

  Dat hoeven ze niet, het gaat ons niet om klanten te krijgen maar om de club te helpen.

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Ik heb een verzoek aan andere bedrijven in de gemeente Mook en omstreken. Mochten jullie, als het financieel haalbaar is, een bijdrage kunnen leveren dan zou dat heel mooi zijn. Vooral nu, in de Coronatijd, kan de club een extra steuntje in de rug heel goed gebruiken.

  Persoonlijk contact is belangrijk. Met wie kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Dat kan via ons centrale telefoonnummer 024-3660012 of via het emailadres info@frontierbv.com. Wil je eens zien wat we precies doen? Dan kan je naar onze site www.frontierbv.nl.

  Wil je tot slot nog iets kwijt?

  We wensen alle leden van de club heel veel korf- en voetbalplezier en laten we hopen dat we heel snel weer ‘gewoon’ kunnen sporten!

  Richard, bedankt voor je medewerking en het ondersteunen van onze vereniging. Hopelijk zijn er bedrijven die gehoor kunnen geven aan jouw oproep. Goed voorbeeld doet volgen zeggen ze weleens!

  Meer informatie over sponsoring bij Eendracht '30? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie.

  Bob Velthuis
  0651565468
  sponsoring@eendracht30.nl