• De kantine zit al een tijdje noodgedwongen op slot. We missen de wekelijkse ontmoetingen met onze team- en clubgenoten. Hoe zou het met iedereen gaan? We zijn gaan appen met wat leden om het te vragen. Vandaag vraagt Julian Paardekooper hoe het Wies Kreulen, speelster van MO15-1, vergaat.

  Ha Wies, hoe is het met je?

  Hoi Julian, met mij gaat het wel goed!

  Kom je de lockdown een beetje door?

  Jawel, ik heb nu online lessen dat is best wel saai omdat je je vriendinnen en klasgenoten niet in het echt ziet. Ik vind het wel heel leuk dat de trainingen nog door kunnen gaan want dat is altijd gezellig. Ook heb ik nog een keer in de week paardrijden en ik ga ook wel eens skeeleren of andere dingen doen met vriendinnen. 

  Klinkt goed! Je bent nog lekker druk. Hoe is het om nu alleen te trainen, zonder (echte) wedstrijden in het vooruitzicht?

  Ik vind het heel jammer dat er geen wedstrijden zijn en ook dat je dan niet meer de hele zaterdag wat leuks te doen hebt. Maar ik vind het wel heel leuk dat we nog kunnen trainen. We gaan gelukkig ook nog weleens op zaterdag trainen en hebben soms een oefenwedstrijd en dat is wel heel fijn dat dat nog kan.

  Dat is mooi om te horen! Wat vindt je het leukste aan de trainingen? 

  Ja ik haal nog wel genoeg voldoening uit de training maar ik vind het natuurlijk wel jammer dat je nu niet echt traint met als doel de wedstrijd winnen. Bij trainingen kijk ik toch altijd het meeste uit naar het partijtje. 

  Als je nou nog ÊÊn wens mag doen die dit voetbalseizoen uit komt. Wat zou je wensen?

  Dat we gewoon weer wedstrijden kunnen spelen zoals normaal en dat we dan daarna nog gewoon gezellig met teamgenoten andere wedstrijden kunnen kijken op Eendracht.