• Benders! Hoe is ‘t?
  Hey Patje, met mij gaat ie goed. Ik vermaak me nog prima in deze tijd, maar kan niet wachten om mijn jongens weer te zien op the Valley.

  Ja? Wat houdt je bezig?
  Doordeweeks toch wel grotendeels het werk. Heb het geluk dat ik nog gewoon langs klanten kan gaan.. Dat is maar goed ook want anders zou ik gek worden.. 😉 In de weekenden lekker rustig aan.. Beetje wandelen en een goede pot voetbal op tv is het zo’n beetje wel.

  Wanneer heb je jouw jongens voor het laatst gezien?
  Zondag 11 Oktober, DIO’30-Eendracht’30 was de laatste keer dat ik ze heb gezien. Dat is alweer een eeuwigheid geleden.

  Sindsdien ligt het helemaal stil bij 1?
  Sinds vorige week trainen ze weer 2x in de week. Wel onder strikte voorwaardes en tot 27 jaar.. Laat ik daar nu net buiten vallen, wat een pech... Er zitten wel een aantal klasbakken bij die zelf hun conditie op pijl hebben gehouden in de tussentijd.

  Zag ik jou aan het begin van het seizoen ook niet weer meetrainen? Kunnen we ons opmaken voor een rentree?
  Daar heb je gelijk in, het begon weer te kriebelen en ben weer aan de slag gegaan op het veld. Het had ook niet veel gescheeld of ik had weer minuten gemaakt op 11 oktober. Wie weet, zeg nooit nooit.. Als de trainer me nodig heeft dan sta ik er!

  Dus de spitsen moeten oppassen dat ze niet gepasseerd worden door hun leider? 😅
  Haha precies ja. Ik probeer ze scherp te houden tijdens trainingen zodat ze er zondags profijt van hebben.

  Een multifunctionele leider dus. Hoe bevalt die rol je?
  Bevalt me heel goed. Samen met m’n maatje Wout (maakte in het kampioensjaar de cruciale 1-1) zijn we er nog steeds graag bij. Zorgen dat de jongens niks tekort komen en na afloop een lekker biertje gaat ons goed af. Dat kan voor mij niet snel genoeg weer beginnen!

  Voor mij ook niet! We gaan elkaar zien...
  Zeker weten. Hopelijk tot over een paar weken!