• Hé Jeroen, hoe is het als bestuurslid in coronatijd?

  Hey Ton, in mijn geval relatief rustig. Als wedstrijdsecretaris ben je het drukst als er elk weekend gevoetbald wordt, dat is nu helaas niet het geval. Maar er zijn nog genoeg andere 'projectjes' die ons als bestuur bezig houden en waar we bijna wekelijks druk mee zijn.

  Wat doe je aan sport nu je niet bij Eendracht actief kunt zijn?

  Ik heb het hardlopen weer opgepakt. Ik probeer in ieder geval 2x per week een rondje te rennen dat varieert tussen de 7 en 10 km.

  Wat mis je het meeste?

  Op sportief gebied het voetballen met mijn 7x7 team op de vrijdagavond en het fluiten van wedstrijden. Ik mis daarnaast de gezelligheid en de reuring die er in het weekend op het sportpark altijd hing. Privé mis ik de sociale contacten en de uitjes heel erg. Hapje hier, drankje daar... je kent het wel.

  Gaan we dit seizoen nog voetballen?

  Tja, helaas niet meer in competitieverband. Wél heeft de KNVB de Regio Cup in het leven geroepen om toch nog wat competatieve wedstrijden te kunnen spelen. Ik ben benieuwd maar dit is natuurlijk een 'verloren' seizoen.

  Wat ga je 't eerste doen als er weer volop gesport kan worden bij Eendracht?

  Heerlijk trainen op de vrijdagavond en daarna met het team tot laat in de avond mexen en slap ouwehoeren in de kantine!