• Eendracht '30 1 verwelkomt deze zomer zes versterkingen op de Maasvallei. Daartegenover staat het vertrek van twee spelers.

    Middenvelder Lars ter Steege maakt de overstap van vierdeklasser SV Heumen naar Mook. De aanvallend ingestelde Loufti Chamlal, dit seizoen actief net over de Maasover bij VV Siol, gaat ook voor groen-wit spelen. Bjarne Beelen was de afgelopen seizoenen actief als verdediger bij mede 2e-klasser Union in Malden en komt ook naar de Maasvallei. 

    Friso Dölle, net als Bjarne verdediger, komt over van Juliana '31 waar hij in de Onder-23 speelde. Caspar van Woerkom, afgelopen seizoen keeper van de Onder-19 van Juliana, komt met Friso mee naar Mook. De zesde en laatste versterking voor de ploeg van trainer Zoran Borojevic is Matea Muijkic. Matea is net als Loufti een multifunctionele middenvelder / aanvaller en komt over van SML uit Arnhem.

    Tegenover de komst van dit zestal staat het vertrek van twee spelers. Koen Hulshof gaat voetballen bij Zaterdag 2 en ook Merijn Velthuis verruilt de zondag voor de zaterdag, maar gaat dat doen in Malden. De doelman vervolgt zijn carrière bij de Onder-23 van Juliana. Koen en Merijn, bedankt en tot ziens bij Eendracht '30!