• In de 2e klasse speelde Eendracht boven haar “stand” hoorde je wel eens zeggen. Maar zes seizoenen lang speelden “we” toch maar mooi mee op dat niveau en dat is nu de degradatie een feit is toch iets om met een goed gevoel en gepaste trots op terug te kijken.  Dit seizoen werd het lastig vooral toen net voor de winterstop de een na de andere basisspeler met flinke blessures afviel. Dat konden we na de winter uiteindelijk in de breedte  kwalitatief te weinig compenseren.

     Een aantal wedstrijden zaten we dicht bij de overwinning maar uiteindelijk gaf de wedstijd tegen het al gedegradeerde SSS’18 afgelopen zondag een goed beeld van het hele seizoen. Op beslissende momenten gaven we niet thuis en/of was de tegenstander gewoonweg duidelijk slimmer, doeltreffender of beter.

    Volgend jaar in de 3e klasse snel het niveau weer oppakken onder het motto … Uithuilen en opnieuw beginnen.  En meedoen in het linker rijtje van  deze toch ook mooie klasse met hopelijk weer wat meer derby’s.

     

    Een goed moment ook voor ondergetekende om, met tussenpozen, na zowat 40 jaar verslaglegging van de wedstrijden van “ons eerste” daarmee te stoppen. Ik schreef al verslagen van de wedstrijden toen ikzelf nog in het eerste team voetbalde …. Kortom het is nu echt tijd voor iemand anders om “de pen of het toetsenbord” over te nemen.  Ik heb het altijd met liefde en plezier voor “mijn club” gedaan.

    Ton Broekmans