• Eendracht '30 90 jaar: dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan!

  8 apr 2020
 • 13 September 1930 staat in de geschiedenisboeken genoteerd als de oprichtingsdatum van RKSV Eendracht '30. Een aantal Mookse jongens, die al een tijdje met elkaar voetbalden, besloten samen dat het tijd werd om een Mookse voetbalvereniging op te richten. Dit resulteerde in een geweldig mooie voetbalvereniging.

  In al die jaren is er een hoop veranderd. Zo heeft de voetbalvereniging diverse locaties gekend voordat het op het huidige Maasvallei sportcomplex belandde, waar we nu al meer dan 40 jaar met veel plezier gebruik van maken. Begonnen met 30 leden en inmiddels staat de teller op bijna 700 leden. Wat een fantastische stappen heeft Eendracht mogen doorlopen in al die jaren.

  In september dit jaar blaast Eendracht om precies te zijn 90 kaarsjes uit. Hoewel dit geen officieel jubileum is, willen wij dit uiteraard niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Integendeel, we pakken uit! Niet één dag, niet twee dagen, maar drie dagen feest! Hoe dat eruit gaat zien?

  - Vrijdag 11 september: een gezellige disco-avond voor de kinderen.
  - Zaterdag 12 september: overdag een zevenkamp dat overgaat in een knallend jubileumfeest.
  - Zondag 13 september: een gezamenlijk ontbijt en recreatieve wedstrijd van ons eerste voetbalelftal tegen een nog nader te bepalen tegenstander.

  Kortom, een weekend dat je absoluut niet wil missen. Noteer het vast in je agenda, zodat je het zeker niet mist!

  Onder voorbehoud van wijzigingen of annuleringen i.v.m. corona-virus.