• Eendracht '30 1 speelt knap gelijk bij koploper SDOUC

  9 nov 2021
 • Na twee minuten al juichte SDOUC toen bij een scrimmage de bal over de doellijn leek te gaan. SDOUC bleef aandringen en na 22 minuten schoot Sietse Sessink hard in en de keeper liet de bal los en er was geen aanvaller aanwezig om de rebound te benutten. Na 33 minuten  kreeg Yannick Sessink de kans  vanaf randje  zestien maar zijn schot ging net over. Een later een scrimmage voor het Ulftse doel. Nu juichte heel Eendracht al. Ternauwernood kon de bal nog weggewerkt worden. Ruststand 0-0.

  Na rust had SDOUC het overwicht en er kwamen ook kansen bijvoorbeeld voor Kees van de Pavert en Enes Yilmaz maar de bal wilde er eenvoudig niet is. Bovendien verrichte de Eendracht-doelman een paar fraaie reddingen. Bij de eerste de beste Eendracht-aanval na 62 minuten was het raak. De spits van Eendracht, Ruben Janssen, dribbelde zich in de zestien vrij en schoot onhoudbaar in: 0-1.  Uit een counter in de 71ste minuut waren de gasten dicht bij de 0-2.  In een vrije positie kon de spits uit een voorzet de bal niet binnentikken. SDOUC kreeg in de 86ste minuut loon naar werken. Jeffrey Megens leverde zijn zoveelste goede voorzet af en Stan van de Pavert kon van dichtbij fraai inkoppen: 1-1.  In de slotfase ging SDOUC met verse krachten nog op zoek naar de winnende treffer.  

   

  Voor de volledigheid ook nog het Twitterverslag van onze Twitteraar van jl. zondag Maks Nas.

  Na een klein kwartier spelen is de eerste grote kans van de wedstrijd voor Eendracht ‘30. Na een goede actie van Van der Kar, wordt de inzet van Hennion gestuit door de keeper van SDOUC.

  SDOUC krijgt twee kansen via Van de Pavert, na slordig opbouwen van Eendracht ‘30. Beide schoten werden gekeerd door van Limbeek.

  Na enkele kansen voor SDOUC, wordt een inzet van Hoogakker van de lijn gehaald.

  We gaan rusten bij SDOUC - Eendracht ‘30 met een 0-0 tussenstand.

  Een goede redding van van Limbeek voorkomt een doelpunt van SDOUC. SDOUC begint goed aan de tweede helft.

  In de 60ste minuut scoort Jansen tegen de verhoudingen in een fantastische goal. 0-1 voor Eendracht ‘30.

  SDOUC valt aan, maar creëert weinig kansen meer. Raphael schiet na een prachtige pass van van OVan Limbeek houdt met een fantastische reflex Eendracht ‘30 op de been. Uit de counter trekt de scheids geel na een doorgebroken Raphael. Uit de opvolgende vrije trap schiet van Ooijen over.oijen net naast. Stand: 0-1.

  SDOUC scoort 1-1. Nog 10 minuten te spelen.

  De scheidsrechter fluit af, het blijft 1-1 in Ulft.