• Eendracht '30 1 pakt draad weer op en start met 1-5 oefenzege

    30 jan 2022
  • De selectie van trainer Charles Kazlauskas speelde zondag om 12.00 uur een oefenwedstrijd bij Groesbeekse Boys. Na een 1-0 achterstand werd de draad weer opgepakt en in de 2e helft werd uiteindelijk een 5-1 zege bereikt. Het was de eerste wedstrijd na een Coronastop van 7 weken. 

    Na een aantal trainingen is het nu zaak om ook weer snel wedstrijdritme op te bouwen. Om nog even terug te gaan naar begin december van vorig jaar toen de Eendrachtploeg met de winst op Spero in Elst heel verrassend aan kop kwam in de 2e klasse i. Met weliswaar een wedstrijd meer dan Union en SDOUC maar dan nog, een prestatie die alom bewondering afdwingt! De KNVB probeert na de lock-down uit alle macht om deze competitie tot een goed einde te brengen en dus voor het eerst in 2 seizoenen dus weer eens volledige competitiestand op te maken na 26 wedstrijden.

    Dat zal nog een lastige klus worden. Eendracht heeft nog 17 wedstrijden voor de boeg. De wedstrijd tegen de Boys van de Breedeweg was een prima match om mee van start te gaan. Komende zondag is DIOSA uit Balgoy de tegenstander op sportpark de Maasvallei. Aanvang van deze oefenwedstrijd is 12.00 uur. Supporters zijn ook weer welkom maar denk aan de 1,5 meter onderlinge afstand.