• Na drie opeenvolgende nederlagen moet het vlaggenschip van Eendracht nu toch echt weer eens een keer punten gaan pakken. De groenwitten staan nog steeds op een zeer verdienstelijke gedeelde 6e plaats met 24 punten. Maar er zijn nog negen wedstrijden te gaan.

    Tegen koploper SDOUC, drie weken geleden, gaven de mannen van trainer Kazlauskas heel goed tegenspel maar met het geluk van de koploper nam SDOUC de volle 3 punten mee naar Ulft. Een week later waren we te gast in Varsseveld en in een doelpuntrijk foutenfestival trokken we ook daar het kortste eind. Daar was ook zeker een gelijk spel een betere afspiegeling van de krachten geweest. En dat was in feite jl. zondag tegen Quick 1888 weer het geval. De constatering dat waar het voor de winterstop allemaal mee zat en dat nu het geluk niet aan onze zijde is lijkt als een voorzet die je zo voor het inkoppen hebt.

    Zo eenvoudig is dat helemaal nog niet! Feit is wel dat er de nodige blessures en niet geheel fitte spelers zijn. Jongstleden zondag stonden er 5 basisspelers van voor de winterstop niet in de beginopstelling vanwege inderdaad blessures. Geen excuus, wel een verklaring. Maar dat geeft ook de noodzaak weer om de rug te rechten en met volle inzet, die eerlijk is eerlijk steeds 100% is,  voor de punten te gaan. Er komen nog een aantal wedstrijden waarin er zeker punten moeten worden gepakt. Om te beginnen 2e paasdag in Druten, tegen DIO. Veel succes en plezier.