• Charles Kazlauskas is met ingang van het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van het eerste elftal van Eendracht ’30. Daarmee volgt hij Bas van Bon op, die na twee door corona geteisterde seizoenen heeft besloten om te stoppen als hoofdtrainer.
   
  Kazlauskas (38 jaar) is een bekende naam voor menig voetbalfanaat. Hij speelde voor onder andere NEC, Fortuna Sittard en Helmond Sport. Daarnaast was hij jeugdinternational van Amerika. Momenteel is hij bezig met het afronden van UEFA A en eerder was hij hoofdtrainer van Blauw-Wit en Trekvogels. Hij heeft ook de jeugd van Vitesse onder zijn hoede gehad.
   
  Kazlauskas is blij met de overstap: ''Het doet me goed dat ik het eerste elftal mag gaan leiden bij deze sportieve dorpsclub. Het is voor mij een promotie om te gaan trainen en coachen op een hoger niveau''.
   
  We zijn blij om te kunnen melden dat Van Bon bij onze vereniging betrokken blijft als lid van de Technische Commissie Senioren. Dit zal hij combineren met de functie van Hoofd Jeugdopleiding bij zijn jeugdliefde SV Juliana '31.