• Bij de JO13-1 wordt de Fair Play-cup dit jaar wél uitgereikt

  12 jun 2020
 • Door de coronacrisis was er dit jaar geen Ouder/kind-toernooi en werd er dus ook geen Fair Play-cup uitgereikt. Daartegenover stond wel de 15-daagse challenge, waarin de spelers hun skills in de eigen achtertuin konden laten zien. Bij de 13-1 grepen ze de bijzondere omstandigheden aan om twee spelers in het zonnetje te zetten. 

  Het zijn allemaal kanjers die bijvoorbeeld tijdens de Grote Club Actie meer dan 15 stuks loten p.p. hebben verkocht. Dat levert elke speler een mooie trainingsshirt en een trainingsbroekje op. Maar woensdag ging de aandacht vooral naar twee van die kanjers. Het was bekend dat er iets werd gegeven aan de winnaars van de Corona Challenge en de winnaar van de Fair Play beker.

  Om de spanning nog even in stand te houden is aan Freek Jonkman, winnaar van de Corona Challenge, een kleine attentie gegeven. Freek was zeer gedreven in alle skills en zeker ook om tot de laatste momenten filmpjes te sturen met kunstjes, ook van zijn moeder, vader en broertje om voldoende punten te hebben. Deze gedrevenheid is voor Freek niet vreemd. Dat laat hij zien tijdens de trainingen en de wedstrijden. Freek Bravo!

  Een andere kanjer van het team, 2e met de Corona Challenge maar eindigt als 1e met de Fair Play beker: Cas van den Eijs! Prachtige speler, met mooie techniek en een winnaarsmentaliteit. Cas is een spits 'pur sang'. Het is een spelers die elk team wil hebben, en we hebben het geluk dat hij binnen onze team is! Cas, Gefeliciteerd!

  Cas en Freek, heel goed gedaan allebei, jullie kunnen trots zijn op jullie prestatie! Bravo!

  Tom en Gaël (trainers JO13-1)

 • Cas van den Eijs ontvangt zijn prijs.