• AFGELAST: KNVB zet streep door alle officiële duels in verband met verwachte storm

  7 feb 2020
 • De KNVB heeft een algehele afgelasting toegepast voor zondag 9 februari. Alle wedstrijden van het Nederlandse voetbal zijn vanwege de verwachte storm afgelast. Eendracht '30 1-SDOUC gaat derhalve niet door. Komende week verwacht de KNVB duidelijkheid over nieuwe speeldata; dit wordt tegen die tijd op onze website gecommuniceerd.

   

  Voorbeschouwing

  Na het puike gelijkspel in Arnhem tegen koploper MASV staat er komende zondag weer een topper op de agenda voor de groenwitten. SDOUC uit Ulft komt naar de Maasvallei en dat wordt wederom een flinke kluif voor de Eendrachtmannen. De roodgelen zijn uitstekend uit de winterstop gekomen en gaan bovendien aan de leiding in de 2e periode.

  Met 13 punten uit de laatste zes wedstrijden is het Eendracht op de ranglijst tot op slechts drie punten genaderd. Eerder dit seizoen stond de uitwedstrijd voor Eendracht op de rol: toen won de ploeg van Bas van Bon met 0-1. Het spel van afgelopen zondag tegen de koploper uit Midden Arnhem toonde weer aan dat de groenwitten op dit moment voor niemand onder hoeven te doen.

  Dit geeft wel een beetje het belang voor beide ploegen voor een goed resultaat - lees winst - weer. De weersvoorspelling geeft storm aan maar hopelijk is er wel normaal voetbal mogelijk zodat de beste kan en mag winnen in een faire en sportieve wedstrijd. De KNVB gaf al aan de situatie nauwlettend in de gaten houden, al lijken de meeste prognoses vooral relevant voor het westen van ons land.