Supportersvereniging

Op 30 augustus 1985 werd door enkele enthousiaste supporters de supportersvereniging van Eendracht opgericht, met als doel Eendracht financieel te ondersteunen en de prestatiegerichte sportbeoefening te stimuleren. In de loop van de jaren werden daartoe diverse activiteiten ten bate van de clubkas gehouden, zoals het 21-spel en het rad van fortuin. 

 

Ieder jaar wordt er een beker uitgereikt aan de speler/speelster van 't jaar. Extra aandacht van de supporters is er voor de selectie-elftallen. De supportersvereniging neemt o.a. het omroepen tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal voor haar rekening, evenals het beschikbaar stellen van broodjes, koffie en thee na de wedstrijd. 

Het ledenaantal is inmiddels gekomen op 160. Nieuwe leden kunnen zich nog altijd aanmelden. De contributie bedraagt op dit moment slechts € 10,00.

 

Om Eendracht '30 te promoten, kunt u achter de bar een echte Eendracht sjaal of sleutelhanger kopen! Zo kan iedereen zien van welke sportclub je supporter bent!

 

Wil jij de Supportersvereniging helpen?

Wil jij Milou van Duijnhoven bijstaan in het onderhouden van het contact tussen de supportersvereniging en de korfbalafdeling? Wil jij meedenken over hoe wij de jeugd meer kunnen betrekken bij de supportersvereniging? Of wil jij ons ondersteunen tijdens de wedstrijden van het eerste voetbalelftal door bijvoorbeeld het verkopen van loten?

Je zou ons ontzettend helpen! Zoek even contact met Chris Visscher. Dat kan door hem aan zijn jasje te trekken op het sportpark, door hem te mailen (zie contact aan de rechterzijde) of door hem te bellen via 024-6963078.

Bestuur Supporters vereniging

Voorzitter
Bert Rieken


Secretaris
Chris Visscher


Penningmeester
Gerard Hendriks


Commissarissen
José Sas
Vacture


Activiteitencommissie
Vacature


Contact
Chris Visscher
024 696 3078
c.visscher24@gmail.com

Overige