06 maart 2018 - Uitgelicht

Zaterdagen 10 en 17 maart Bovensteweg vanuit richting Molenhoek helemaal afgesloten

Vanwege werkzaamheden t.b.v. de revitalisatie van de Bovensteweg is het wegvak vanuit Molenhoek op twee achtereen volgende zaterdagen, 10 en zaterdag 17 maart, voor alle verkeersdeelnemers gesloten. Dus auto’s, fietsers wandelaars kunnen er helaas niet door. Uiteraard moeten vooral Eendrachtleden uit Molenhoek en hun ouders daar rekening mee houden. De omleidingsroute is via de Rijksweg en Veldweg. Vanuit de Mookse kant is ons sportpark de Maasvallei gewoon bereikbaar.

(Zie onderstaand bericht van de gemeente Mook en Middelaar.)

In verband met wegwerkzaamheden aan de Bovensteweg is doorgaand verkeer voor fietsers vanaf de Rijksweg via de Veldweg en Bovensteweg naar het Station Mook-Molenhoek afgesloten. Sportpark de Maasvallei is wel te bereiken via de Veldweg. Vanuit Molenhoek is het sportpark alleen via Lindelaan, Rijksweg, Veldweg te bereiken. Deze situatie is van toepassing van 25 januari t/m 29 juni. Wij snappen dat dit overlast geeft, maar voor de veiligheid van de fietsers en wegwerkers is deze maatregel noodzakelijk. Er is ook een omleidingsroute aangegeven om via de Rijksweg en Lindelaan bij het station Mook-Molenhoek te komen.

Verder is Wml is gestart met wijzigen van de waterleiding aan de Bovensteweg in opdracht van de gemeente Mook en Middelaar.

De waterleiding naar het sportpark in de groenstrook achter de parkeervakken word ook vernieuwd.

De nieuwe leiding komt hier dan in 't midden  van de parkeervakken te liggen +/- 3,5 m voor de huidige leiding.

Dit betekent dat er een sleuf gegraven moet worden door de parkeervakken daarna wordt het straatwerk weer dicht geklinkerd.


Deel dit bericht:
Overige