23 april 2018 - Korfbal

Westendorf

Afgelopen winter was het dan eindelijk zover! De dames van korfbal Eendracht gingen naar Westendorf! Met een paar ervaren wintersporters, een paar beginnelingen en een paar toeschouwers gingen we heerlijk een paar dagen naar de sneeuw.  20 januari was het zover, vroeg uit de veren want we vertrokken om 4.30 uur met 3 auto’s naar het prachtige Oostenrijk. En ja hoor mannen, wij zijn daar helemaal naar toe gereden. Dit was namelijk een veel gestelde vraag door alle mannen die ook daarnaartoe waren gereden. (ook knap ?).


Na een rit van 8 uurtjes kwamen we aan in ons prachtig appartement, met uitzicht op de piste en lift. Ook de kroeg konden wij vanuit ons balkon bewonderen. Na het regelen van de ski’s en de skilessen zijn we naar het beruchte Gerry’s Inn gegaan om te kijken of het daadwerkelijk wel o,zo gezellig zou zijn! Nou wij zijn van mening dat ‘gezellig’ niet het juiste woord is om het te beschrijven. Het was ‘Geweldig’! Wij hadden meteen de sfeer te pakken want de DJ haakte gelijk op onze binnenkomst in. Na heel wat dansjes en drankjes liep het rond tienen daar wel op het einde. Uiteraard waren wij nog lang niet moe om al naar bed te gaan en gingen vervolgens door naar De Karat om daar nog een paar uurtjes een after party mee te pikken. Uiteraard stonden we de volgende dag om 9.30 op de piste omdat er een 3-tal dames een ski-les hadden gereserveerd. Na vallen en op staan (en een aantal blauwe plekken) verder konden ze de laatste dag mooi mee van een prachtige piste in Brixen. Danielle en Patricia hebben de dames aangemoedigd vanuit een gezellig hutje aan de piste onder het genot van een warme choco met rum! Esther en Csilla zijn rustig aan begonnen met skiën en gingen vervolgens mee de grote berg af met Hedwig, Daphne en Mascha. We hebben heel veel sneeuw gehad waardoor ski-dag 1 het zicht niet zo top was om te skiën maar ook door de vele sneeuwval konden de pistes slecht geprepareerd worden. Dit mocht de pret niet drukken en gingen ons weer klaar maken voor Gerry’s Inn en De Karat. Ski-dag 2 was al een stuk beter, ook Bianca ging als een speer de berg af na een dagje les. Karen en Patje gingen na hun les lekker genieten van de apres-ski bij Danielle en Patricia.


Uiteindelijk gingen we na 3 avonden doorhalen en weer vroeg eruit toch wel merken dat, ook wij, niet meer de jongste zijn. Maar desondanks wilde we daar ons uiteraard niet aan toegeven en gingen we door naar ski-dag 3. Dit was de mooiste dag. Het zonnetje stond hoog aan de hemel de sneeuw kon niet perfecter en we hadden allemaal nog heel veel zin om van onze laatste dag te genieten. We zijn naar Brixen gegaan waar we heerlijk hebben geskied. Daphne en Mascha hebben hier nog even wat km’s kunnen skiën samen en hebben heerlijk kunnen genieten van een paar prachtige uitzichten helemaal boven op de berg. Onze laatste avond sloten we uiteraard weer af in Gerry’s Inn en in de Karat. De volgende ochtend was het weer tijd om richting Nederland te gaan. Met wat files onderweg is iedereen weer veilig thuisgekomen en konden we onze kindjes, papa’s, mama’s, buren, honden, katten, konijnen en onze mannen weer lekker knuffelen. Dit was een vakantie om nooit meer te vergeten! We vonden het allemaal een unieke ervaring en vooral omdat we dit met een geweldig mooie groep mochten beleven.  2020 staat al in de agenda, we kunnen niet wachten tot het zover is. 

Csilla; “#best#place#ever”

Esther; “Briljante dagen samen met de liefste meiden”

Karen; “Een unieke vakantie om nooit meer te vergeten met lieve vriendinnen”

Danielle; “Het waren 5 geweldige dagen” 

Bianca; “Westendorf ohh Westendorf ik mis je!”

Hedwig; “Geweldig! Goed gezelschap, zon, sneeuw en een (klein) beetje drank!!”

Mascha; “Het was een top wintersport met de allerleukste meiden”

Patricia K; “Hoe ouder hoe gekker, korfbalchickies just wanne have fun”


Overige