01 januari 2018 - Voetbal en korfbal

Stand van zaken fietstunnel/fietspad/veld 3

De aanblik van ons sportpark heeft met de aanleg van de fietstunnel een flinke verandering ondergaan. Vanaf de kantine is dat goed te zien maar ook vanaf veld 2 en 3 heeft het uitzicht op “het bosje” achter de goal bij veld 3 een compleet andere aanblik gekregen. Maar het beeld van de fietstunnel mag ook gezien worden. Het is gelukkig meer geworden dan een vierkante betonnen bak. En dan moet de afwerking nog komen. De bedoeling is, en de aannemer is daar voor Kerstmis al mee begonnen, dat er zo snel mogelijk een nieuwe afrastering komt bij veld 3 richting tunnel, langs de gemeentewerf en achter het doel aan de Veldweg.

Verder komt er op de plaats van het vroegere bosje achter de goal op veld 3 een klein sportveldje terug. De rest van dat gedeelte achter het doel wordt verder ingericht voor de aanleg van het fietspad. Helaas moeten we voor de realisatie van de fietsverbinding tussen Mook (Veldweg) en Molenhoek (Middelweg) nog wachten tot december 2018.

Het bestuur van Stichting Sportpark de Maasvallei en het bestuur van Eendracht’30 zijn tot nu toe tevreden over het overleg en de samenwerking voor en tijdens de aanleg van de fietstunnel en zij hebben er vertrouwen in dat ook de verdere afwerking tot tevredenheid zal verlopen


Overige