05 juni 2017 - Ronduit...

Meiden toernooi Eendracht groot succes

Op vrijdagavond 2 juni hebben de meidenteams van Eendracht de vrouwen bekerfinale bijgewoond (PSV – Ajax). Met zijn allen in een door de KNVB beschikbaar gestelde bus naar het stadion van ADO Den Haag. Een superleuk uitje, met als toetje nog op de foto met de welbekende Jumboman, Frank Lammers. 

De ochtend daarop, zaterdag 3 juni, was het dan eindelijk zo ver! Voor de eerste keer werd er namelijk een Meidentoernooi bij Eendracht georganiseerd. Naast onze eigen meidenteams (MO13-1, MO15-1 en MO17-1) werd er deelgenomen door de meidenteams van OSC, Orion, Union, Quick, BVC, Trekvogels, Beuningse Boys en Woezik. Ieder team speelde drie wedstrijdjes van 30 minuten. 

Het was een supergezellig en uitstekend georganiseerd toernooi met spannende wedstrijden. En op een onweersbui na van ongeveer 20-25 minuten werkte het weer ook goed mee.

Eendracht MO13-1 en MO15-1 zijn allebei eerste geworden en MO17-1 is op de tweede plek geëindigd. Na de wedstrijden was er een prijsuitreiking, waar ieder team een lekkere taart met de eigen teamfoto erop kreeg. 

Het was een super toernooi! Misschien wel de eerste uit een mooie lange reeks! Wij hopen in ieder geval dat er volgend jaar weer een Meidentoernooi georganiseerd wordt. 

Tenslotte willen wij graag de toernooiorganisatie en alle anderen die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt bedanken (scheidsrechters en kantinepersoneel).

Meiden MO15-1


Overige