08 juni 2017 - Korfbal

Korfbal A1

Laten we ons eerst even voorstellen, wij zijn Sabrina, Romy, Kim, Lotte, Demi, Elke, Silke, Sejla, Fleur en Tessa, leidsters Karin en Miranda ,en samen vormen wij de A1 van de afdeling korfbal.  Het seizoen zijn we begonnen als B1, dus de eerste buiten/binnen competitie helft waren we met 8 speelsters. We zijn in het voorjaar verder gegaan als A1, Sabrina en Romy, onze altijd inzetbare invalsters bij de B besloten om vast in ons team te komen daardoor werden/moesten we A worden. In het begin was het best wel lastig voor sommige want het leeftijdsverschil was/is af en toe best groot. Maar wat hebben ze het goed gedaan. Op de 2e plaats eindigen als eerste jaars A is heel knap, wij als leidsters zijn dan ook heel trots op onze meiden. Het is een leuk team met 10 hele verschillende meiden in de leeftijd van 15 tot 19 jaar, toch gaat het onderling heel goed. In de weekenden gaan ze weleens samen stappen en op zijn tijd een keer lunchen in Groesbeek.

Lotte en Lisanne hebben ons de afgelopen jaren training gegeven maar hebben aangegeven dat ze willen gaan stoppen, namens het hele team willen we jullie bedanken voor jullie inzet en enthousiasme, vanaf komend seizoen zal Jaap Beers ons blijven trainen op de dinsdag en op donderdag zal Josephine Beers de A gaan trainen, wij wensen haar heel veel succes maar met haar ervaring zal dat best goed komen.

 

Nog even een paar bedankjes:

Annika, Josephine en Hennie bedankt voor het fluiten afgelopen seizoen, hopelijk mogen we aankomend seizoen weer een beroep op jullie doen.

Jaap, Lotte en Lisanne bedankt  voor het geven van de trainingen

Petra voor het perfect regelen van alle administratieve “rompslomp”, niemand heeft in de gaten hoeveel tijd daar in gaat zitten,  dus een groot DANK JE WEL voor jou. Ouders bedankt  voor het rijden/wassen en het aanwezig zijn tijdens de wedstrijden.

En tot slot de meiden van de A, dank je wel voor een mooi seizoen, hopelijk blijven jullie nog heel lang en met nog heel veel plezier samen korfballen.

 

Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne en zonnige vakantie toe!

Groetjes Karin en Miranda


Overige