30 april 2018 - Voetbal

Kampioenswedstrijd eerste elftal

De schaal voor de kampioen van de 3e klasse D kan afgestoft worden! Als alle resultaten aankomende zondag goed uitvallen, kroont Eendracht'30 1 zich voor het eerst sinds 1981 tot kampioen en kan het daarnaast ook nog eens de periodetitel pakken!

 

En iedereen weet wat een geweldige prestatie dat zou zijn van de formatie van Fred Razing. De aftrap is om 14u30 en de tegenstander is nummer drie Eldenia. Hieronder staat alles op een rijtje.

 

Stand top 3D

Eendracht'30 47 pnt. +15

Beuningse Boys 40 pnt. +19

Eldenia 39 pnt. +13

DIO'30 38 pnt. +15

 

Zoals de snelle rekenaars zien moet, indien het kampioenschap nu al veilig gesteld wil worden, Beuningse Boys verliezen op bezoek bij Brakkenstein, terwijl DIO thuis tegen Blauw-Wit niet de volle buit mag pakken. Om de periodetitel te pakken moet, naast dat er zelf gewonnen moet worden, Trekvogels een of meerdere punten afsnoepen van Groesbeekse boys.

 

Stand 2e periode:

Groesbeekse Boys 20 pnt. +9

Eendracht'30 19 pnt. +10

 

Mocht het zondag as niet gebeuren omdat de uitslagen op de andere velden niet goed uitvallen, heeft Eendracht het de week erop volledig in eigen handen. Dan volstaat een overwinning op mede-promovendus Brakkenstein voor het titelfeest, maar dat is voor later. Voor nu: tot zondag! Kom in grote getalen en doe je groen-witte sjaal, pet of shirt aan!

 

 

 

 


Overige