04 april 2018 - Voetbal

In Memoriam Wim Lem

Gisteren kregen wij bericht van het overlijden van ons rustend lid Wim Lem. Wim was vanaf 1952 lid van Eendracht. De laatste jaren ging Wim in gezondheid snel achteruit, voornamelijk als gevolg van de ziekte Alzheimer. Sinds enige tijd was hij in zorgcentrum De Honing Hoeve in Nijmegen. Wim werd 78 jaar.


In zijn voetbal-actieve jaren maakte Wim jarenlang deel uit van het 1e elftal en stond daar met name in de achterhoede seizoenenlang als rots in de branding. Later ging hij een stapje terug en kwam in het 3e elftal en nog later speelde hij nog jarenlang samen met z’n voetbalmaten in de Veteranen. Dezelfde voetbalmaten waarmee Wim nog tot voor een paar jaar elke zaterdagmiddag rond 17.00 uur samen kwam in de kantine om het “wel en wee” van de afgelopen week te bespreken en vooruit te kijken naar de volgende week. Wim was een grote fan van Willem van Hanegem en ook een zeer fanatiek Feijenoordsupporter.

Vorige week ging het, met een longontsteking en een val, met als gevolg een gebroken heup, in een keer ’n stuk slechter met z’n gezondheid. Dinsdag blies hij in nabijheid van eenieder die hij liefhad z’n laatste adem uit. Moge hij rusten in vrede.

Onze welgemeende condoleances gaan uit naar de naaste familie en vrienden en wij wensen hen alle sterkte toe in de komende tijd.


Overige