12 juni 2018 -

Geslaagd Meidentoernooi 2018

Ook de tweede editie van het Eendracht'30 Meidentoernooi is ruim voldoende geslaagd! Ondanks een ietwat beperkte bezetting door het lange competitieschema van de KNVB, bracht de middag alleen maar lachende voetbalsters.

 

Om 10u00 stond de eerste ronde op de rol in de O15 poule, waar buurman Juliana'31, Quick 1888 en BVC'12 aan mee deden. Uiteindelijk bracht het wedstrijdschema toevallig een finale met zich mee. Eendracht'30 hield stand tegen Juliana (0-0) en werd zo op doelsaldo eerste. Maar uiteindelijk vielen alle deelnemers gewoon in de prijzen: net als vorig jaar was er voor elke deelnemer een overheerlijke fototaart.

 

In de middag stond de O17 poule op het programma. Eendracht'30 MO15-1 deed daarin mee en hield knap stand. Zij eindigden uiteindelijk op plek twee en hielden Eendracht'30 MO17-1 en Union MO17-2 achter zich. Union MO17-1 was met een doelsaldo van 14-0 over drie duels de onbetwiste nummer 1: gefeliciteerd!

 

De toernooicommissie wil graag de supportersvereniging bedanken voor de broodjes, de club voor de taarten, alle deelnemers voor de gezelligheid, alle scheidsrechters voor het leiden van de wedstrijd, het kantinepersoneel, etc.. De club wil de commissie bedanken voor het organiseren van het toernooi. Op naar de volgende editie!


Overige