27 mei 2017 - Voetbal

Eendracht’30 ook in tweede duel moeiteloos langs OVC’85

Eendracht’30 klopte in de nacompetitie OVC’85 ook in de uitwedstrijd (2-0) en gaat in de finaleronde in de slag met SV Nijmegen om een plaats in de derde klasse te veroveren. De Mookse ploeg zat na de 8-1 winst in de thuiswedstrijd al op rozen.

Door Anton Janssen de Gelderlander.

Het tweede duel met OVC werd voor de ploeg van trainer Zsolt Kovacs na de 2-0 voorsprong een formaliteit. Na een half uur brak Dennis Abbenhuis de score open. Niet veel later werd het door Joeri van Eldijk 0-2. Van echte spanning was na die treffers geen sprake meer. Het spel kabbelde in een tandje lager naar het eindsignaal. OVC’85 dat volgend seizoen in de zaterdagcompetitie gaat spelen, was in het verdere verloop niet bij machte het Eendracht moeilijk te maken en de Mookse ploeg vond het ook wel best. De totaalcijfers (10-1) waren voldoende duidelijk

Eendracht’30 bewees in de dubbel met OVC klaar te zijn voor de confrontatie met Nijmegen. De eerste wedstrijd is zondag bij Nijmegen, de return op Tweede Pinksterdag op De Maasvallei in Mook. Bij Eendracht dat weet dat de ontmoetingen met Nijmegen altijd lastig zijn, leeft vertrouwen in de afloop.


Overige