21 mei 2018 - Voetbal

Eendracht niet voorbij Hatert: 1-1

Een bloedstollende ontknoping staat aanstaande zondag op het programma in 3D. Eendracht verspeelde gisteren voor de derde keer op rij dure punten, waardoor Eldenia de Mookenaren tot op één punt genaderd is.

 

Al vroeg keken de Groen-Witten tegen een achterstand aan, toen Calvin Groenen, vanuit buitenspelpositie, oog in oog met Michiel Peeters-Weem kalm bleef. De Mookse defensie had de hele wedstrijd haar handen vol aan de razendsnelle spits. Eendracht had voornamelijk de bal, maar echte kansen leverde het niet op. Toch leek Carlito de Zeeuw op slag van rust de gelijkmaker binnen te schieten, maar zij inzet werd met een hakbal van de lijn gehaald.

 

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, maar toch stroomde de hele bank leeg toen de net ingevallen Wout Lamers een van de spaarzame mogelijkheden benutte. De in groten getale meegereisde Eendracht-fans konden zo toch juichen. Hatert kreeg vervolgens nog de grootste mogelijkheden, maar zij speelden de overtalsituaties niet goed uit. Hatert speelde zich met dit punt veilig en Eendracht weet wat het volgende week moet doen: winnen! Ook dan wordt er afgetrapt om 14u00 en is iedereen van harte welkom. Tot dan!

 

Opstelling Eendracht: Peeters-Weem; Vd Valk, Van Veenendaal, Smulders, Bosch; Van Wanroij, Willems, Gabrica (Watson), Roeloffs (Van Eldijk); De Zeeuw & Benders (Lamers).

 

Klik hier voor de doelpunten van het duel met dank aan Z3TV!


Overige