Agenda

08 juni 2018 -

Jeugdkamp 2018

Evenals voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer op het Eendracht Jeugdkamp. 

We gaan op 8,9 en 10 juni a.s. met onze voetballende pupillen wederom op reis naar: groepsaccommodatie De Hoof te Someren ( bij Eindhoven). Voor de ouders en kinderen die het jeugdkamp nog niet kennen volgt hieronder een korte uitleg over het Eendracht Jeugdkamp.  

De afgelopen jaren is dit Eendracht Jeugdkamp een geweldig evenement geweest voor alle kinderen. 

Op vrijdagavond begint het kamp met het inrichten van de slaapplekken. Dan worden de groepen samengesteld en starten we met de eerste opdrachten. De groepen zijn een mix van alle kinderen die mee gaan. Deze groepen verdienen punten met de activiteiten gedurende het kamp. De groep die aan het eind van het kamp de meeste punten heeft is winnaar. Daarna hebben we een leuke activiteit. Uiteraard wordt er ook nog wat gegeten en gedronken. 

Elk kind slaapt met zijn of haar voetbal team in 1 of 2 slaapruimtes. Dit is vertrouwd en hun eigen leiders kunnen hier dan toezicht op houden.


De zaterdag beginnen we met een gezond ontbijt waarna er verschillende spellen/activiteiten worden georganiseerd. ’s-Avonds lekker met z’n allen eten en vervolgens nog een avond activiteit. Daarna zijn alle kinderen zo moe dat iedereen voldaan in slaap valt.

Zondagochtend starten we uiteraard weer met een gezond en gezellig ontbijt. Daarna moet ieder team zijn eigen kamer(s) opruimen. Als dit naar tevredenheid is gebeurd volgen nog een aantal afsluitende spellen. En dan zit het kamp er weer op.

De organisatie van het Eendracht Jeugdkamp bestaat uit Fabio van der Zand, Evert Hüttner en Emiel Theunissen. Uiteraard kunnen wij dit niet met z’n 3-en en gelukkig hebben we nog vele mensen, o.a. de leiders van het team van uw kind, die ons hier bij helpen. Wij hopen natuurlijk dat uw zoon en/of dochter ook met ons mee gaat op Eendracht Jeugdkamp! En ook al gaat het team van uw kind niet mee dan wil dit niet zeggen dat uw kind niet mee kan. Zoals aangegeven worden de kinderen in groepen verdeeld en deze groepen staan los van het team. Dus meldt je gauw aan want dit Eendracht Jeugdkamp mag uw kind niet missen!

De kosten voor het kamp bedragen € 45,00 per kind. Voor het 2e, 3e en 4e lid van uw gezin wat mee gaat op kamp betaalt u € 40,00 per kind.

Uiteraard is de accommodatie waar we heen gaan, De Hoof, ook digitaal te vinden, zowel op hun internetpagina maar ook op hun Facebook pagina. Op beide vindt u foto's van de diverse gebouwen en mogelijkheden van het complex : www.dehoof.nl  en  www.facebook.com/dehoof

Op de Eendrachtsite kunt u ook de foto’s van het jeugdkamp van 2017 bekijken: http://www.eendracht30.nl/fotoalbum/

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd mailen naar eendrachtjeugdkamp@gmail.com


Overige